Dnevnik
|
petek, 28. junij 2013 ob 11:01 |
Poleg standardne mednarodne kuhinje, ki je zastopana v vseh restavracijah in hotelih, so zelo priljubljene lokalne specialitete na žaru, jedi izpod...
|
|
Cosmopolitan Slovenija
|
sreda, 19. junij 2013 ob 07:20 |
Ljubezenski obročki, pivski trebuh in ... ojoj – je to podbradek? Vse to ni ravno lepotni ideal. Saj ne zahtevaš, da bi bil podoben vrhunskemu športniku, tistemu fantu, s katerim si začela...
|
|
Moški svet
|
torek, 11. junij 2013 ob 09:06 |
Nenavadnega morskega plazilca iz oceanskih globin, so končno ujeli na filmski trak. O skrivnosnti ribi je znanega le malo.
|
|
Delo
|
petek, 7. junij 2013 ob 15:00 |
Ali Primorci tudi jedo japonske lignje na tone? Kdor išče ta odgovor, mora najprej poiskati morsko krčmo, ki ni čisto na obali in v katero domačini ne gredo na škampe, temveč na pomenek...
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 3. junij 2013 ob 10:10 |
Obiskovalci tržnic v naših obmorskih krajih lahko že uživajo v domačem istrskem stročjem fižolu, ki je precej okusnejši od uvoženega, ki ga ponujajo veleblagovnice. A če domačega pač ni...
|
|
Delo
|
petek, 17. maj 2013 ob 15:00 |
Kaj je danes sveže? Mladi gospodar te pogleda poznavalsko: »Ta še ni bil pri nas …« in pove, kar vedo vsi stalni gostje. »Sveže je vse, kar so pripeljali danes do 12. ure!« Zdaj,...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 16. maj 2013 ob 06:05 |
Zgledna dolenjska zgodba brez velikih olepšav in dodatkov je še vedno na voljo v Velikih Laščah.
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 Naprej > Konec >>
|